365 dager igjen

I dag skulle vi vært i fint driv nedover Europa som første kjøredag mot start. Men hvor er vi i stedet for? Lett spredt i Norge på jobb eller kort ferie. For det blir kort ferie i år. Det gjelder å samle opp til neste år. Som de evige optimister vi er, det må man jo være for å legge ut på en slik tur med slike biler, så har vi allerede meldt oss på Mongol Rally 2021.

Som om ikke Covid19 er nok så er det nå oppdager Byllepest, bedre kjent som Svartedauen, i Mongolia i år. https://www.dagbladet.no/nyheter/15-aring-dode-av-svartedauden/72662112 Men det går nok over, vi får holde oss borte fra murmeldyr og holde oss til kamelkjøtt.

Så om bare grensen åpner og vi unngår influensa så kjører vi. Men det er nok viktig at Turkmenistan åpner. Det er et av de essensielle landene vi bare må kjøre gjennom. De har jo pr presidentordre forbudt ordet Coroanvirus, så der er det ingen syke. Men de har hermetisk lukket landet pr dags dato. Men hvem klarer å si nei til 2 veteranbobler ett år fram i tid?

Så selv om det blir særdeles få oppdateringer de neste 6-8 månedene så håper jeg at dere er like tålmodige som oss. For turen skal gjennomføres når verden åpner igjen. Og til vår fordel så mener de som kan «mekke bil» i laget at i løpet av 12 måneder klarer de nok å få ut 5 hestekrefter til, og det er tross alt en økning på over 10 %

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag nettstedet ditt med WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere liker dette: